YogAlign houdingstraining

YogAlign - Centrum in Balans

YogAlign is opgericht door Michaelle Edwards. Haar methode richt zich op het verbeteren van je houding en om je lichaam sterker te maken.

Tijdens de YogAlign lessen en sessies is er aandacht voor ontspanning, training van alle spiergroepen door middel van meditatie, SIP-ademhaling, zelfmassage, houdingen en vinyasas om het lichaam te ontspannen en sterker te maken! De les richt zich op het verbeteren van je houding; door je lichaam opnieuw te resetten en te tunen kom je na de les met een meer opgerichter, ontspannender en sterker lichaam van je matje af.

Deeprelax Yoga Nidra
Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de yogi’s genoemd.

Tijdens een sessie kom je in een staat van bewustzijn die tussen slapen en waken in zit. De enige zintuigen die actief blijven zijn het voelen en het luisteren. Je lichaam slaapt maar je mind is actief. Ik neem je mee op reis door middel van een geleide meditatie/ verhaal.

De kracht van yoga Nidra zit hem in het loskomen van je gedachtes, oordelen of verwachtingen. Je laat je ego/kritische stem los en zakt via verschillende fases dieper je lichaam in om tot totale ontspanning en overgave te komen. Het is een tool om je authentieke zelf weer terug te vinden.

Als je yoga Nidra dagelijks doet, heeft het verschillende gezondheidsvoordelen:

  • 65% toename van de aanmaak van dopamine
  • Verhoging van je weerstand omdat je stressniveau afneemt
  • Helpt bij lichamelijke klachten zoals rugpijn maar ook bij chronische pijn, reuma, tinnitus of bij slaapproblemen.

Tijdens een sessie breng je je lichaam weer in balans en krijg je 3 á 4 uur extra slaap cadeau!

Helende werking
Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, lage frequenties die ervoor zorgen dat je hartslag en bloeddruk dalen. Hierdoor laat je lichaam spierspanning en stress los en kun je in een totale staat van ontspanning en verlichting komen. Dit geeft een helende werking op lichaam en geest.

YogAlign wordt gegeven door Janna Lukkezen, oefentherapeut Cesar, Haptonomisch Professional & YogAlign docent.

Meer informatie
Wil je meer lezen over YogAlign, bezoek dan de volgende website: https://houseofdeeprelax.com/ of bezoek de website van Janna.

Wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in bij het tabblad ‘Meer info’.

Heb je wel eens last van je rug of andere lichamelijke klachten? Word je niet blij van je eigen lichaam of zit je niet lekker in je vel? Wil je je sterker en zekerder voelen in je eigen lichaam? Dan is deze training voor jou!

YogAlign helpt bij de volgende klachten:

  • Stress
  • Lichamelijke klachten zoals rugpijn
  • Chronische pijn, reuma of tinnitus
  • Slaapproblemen

YogAlign is er voor iedereen die niet blij van zijn of haar eigen lichaam is of niet lekker in zijn vel zit. Wil je je sterker en zekerder voelen in je eigen lichaam? Dan is deze training voor jou!

Meer informatie
Wil je meer informatie over YogAlign houdingstraining ontvangen of een afspraak maken, vul dan het onderstaande formulier in. Je kan ook contact opnemen via telefoonnummer 033-4950584.

Laat je telefoonnummer achter als je wilt dat wij je terug moeten bellen voor een nieuwe afspraak. Uiteraard gaan wij vanuit privacy-overwegingen vertrouwelijk met al je gegevens om.